dimecres, 6 de febrer del 2008

Star Wars



Pós bé, vaig a parlar-vos de la sexelògia d'Star Wars (sexelògia = 6 flims) per damunt damunt.



Tot comença en una galaxia allà a fer la mà, on tot era molt bonico i la gent anava a la taberna a fer-se xupitos de coses blaves, hi habia una princesa amb dos ansaimaes en les orelles, uns caballers Jedi que eren rollo la taula redona del rei Arturo i robots de protocol que feien de criats.

Però com en política rés és el que pareix, hi habia un senador roín que li dien Palpatine, que va començar a untar a caballers Jedi i els va fer malos portant-los al lado oscuro de la fuersa, i es feien anomenar caballers Sith. I comencen a pegar-se de bascollaes entre ells, al principi estan bons i roïns tots a una, els bons son el ki Guon Jin ixe, l'Obi Wan Kenobi i lloguen a un xiquet que te un exces de milicronianos d'ixos, que son una espècie d'hormones Jedi, que li diuen Anakin Skywalker, que es el que marca el cotarro de tota la saga. Pos entre rinyes a espasa i mariconaes, el Anakin se mos fa major i comença a notar el lado oscuro de la fuersa en si mateixa (sexe, drogues, alcohol, programes de Punset, etc) i el gran mestre Yoda el guipia, i no se'n refia masa d'ell. Lo que passa que com l'Anakin és un untat del Palpatine pos va agafant poder en el mon este de la farandula Jedi. L'Anakin s'enamora de la princesa, fan el sexo i tenen una criatura. I l'Anakin comença a tindre pors i rencors i ahi està el perquè de tot!!! Un Jedi no pot amar, ni sentir ni odiar. Es com un flare pero en espasa laser. Ahi estan renyint els caballers Jedi al costat dels soldats clon i els wookis ixos (els xiwakes peluts) contra robotets, hasta que en l'episodi 3, que és el de la vengansa de los sith, que es la sexta peli que es va rodar, pos l'Anakin es cau a un volcan i es crema tot, i pa no morir me'l restauren a parxes (pert un braç en la peli anterior l'home) i es converteix en Darth Vader (Vader el fosc). I s'acaba la primera trilogia.







La segon trilogia és ja la clàsica. Han passat uns 20 anys desde que tenim al Darth Vader, que s'ha fet promotor de vivendes galàctiques i esta ahi fent una zona resdencial que és l'Estrella la muerte. Apareixen nous personatges com Han Solo, la princesa Leia i el Luck Skywalker. Este últim és el fill bastardo de Darth Vader, que s'apropiat dels soldats clon, que ara son malos. I estan atra volta renyint els Jedi i els Sith, pa conseguir l'egenomia de la galaxia. El Han i el Luck és volen ventilar a la Leia, pero el Han que ha sigut Indiana Jones i Bladeruner, com es mes ways, se la lliga primer. I pa colmo el Luck s'entera de que la tipa es germana d'ell. I se me posen a renyir contra l'Imperio i el Luck es fa Jedi, i trenquen els bungalobs de l'Estrella la Muerte, pilotant X-wings, B-wings i I-wings (açò és el toc tècnic del comentari) i renyint pel mon Luck perd un braç que li talla son pare, que resulta que és Vader el fosc, que damunt li diu qué es son pare i que no el vol. Els més avispats s'hauran donat conter fa rato, per que tenen el mateix apellido. I passen dos pelis aixina, on apareixen atra volta els xewakes ixos peluts, i també uns ninotets graciosos q son els Ewoks, i el Padrino que és Java el Hut, creador d'un llenguatge de programació. I en la tercera rebenta tot, i el Darth Vader, en l'agonia és reconcilia amb el fill i es lleva la mascara, i Jan i Leia tenen xiquets, C3PO consegueix ser ensamblat com deu mana i R2D2 monta una tenda de reparació de radios i teles.

Lo bo es que tot açò no acaba ací, per als més starworeros dir-vos que si el tio Lucas vol queden tres pelis per fer encara on apareix la filla de la Leia, Mara Skywalker, després hi han una serie de dibuixos que conten les Guerres Clon, que és el que passa entre les tres primeres pelis i les tres últimes. I que s'esta fent una peli en 3D també. Però tot açò serà en una galaxia, molt molt allà a fer la mà.




Pos ale, de moment això.

Que la fuersa os acompanye!